Carti cu Poezii pentru Copii

  • Carti Online:
  • 53   1 - 20
Mapa contine 27 de planse. Poezii: - Batista (1 plansa) - Harnicuta (2 planse) - Sfatul mamei este bun (2 planse) - Facem gimnastica (2 planse) - Stomatologul (2 planse) - Micii doctori (1 plansa) - Ce e bine si ce-i rau (2 planse) - Tanu (... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Gradinita  
Fictiune. Interpretare de Teodora Pauna. Cuprins: Povestea gastelor Batistuta mea Ingerii si eu O rugaminte catre ploaie Mama mea ca o stea Pe tobogan La 100 de ani O cearta dintre varza si conopida Stam la masa cu placere O dimineata moderna inainte... Detalii »
Editura: Editura Fundatiei Paul Polidor   Categorie: Audiobooks   Autor: Paul Polidor  
Grupe de varsta. O carte de poezii pentru copii frumos ilustrata foarte potrivita copiilor de varste mici datorita faptului ca poeziile sunt scurte sensibile simple si pline de invataminte. Ideala pentru gradinita clasa zero si ciclul primar. Din cuprins: D... Detalii »
Editura: Andreas   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Coca Popescu  
Poezii & Teatru. O carte-bijuterie bogat ilustrata. Aceste poezii si cantece ii vor face fericiti pe toti copiii de la cei mai mici pana la cei mai mari. Un foarte frumos cadou pentru copiii dumneavoastra. (Poezii pentru copii puse pe muzica de Nicholas com... Detalii »
Editura: Eliteratura   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Aura Brais  
Literatura Romana. Anotimpurile in legende, povesti, poezii si cantece... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Grupe de varsta. In colectia Citesc cu drag citim legende povesti si poezii despre anotimpuri aflam cum iau ele nastere ce fenomene ale naturii sunt caracteristice fiecaruia si ce sarbatori importante sunt in fiecare anotimp. Cartea se adreseaza copiilor di... Detalii »
Editura: Anteea   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Lucia Cocisiu  
Grupe de varsta. O carte plina de farmec pentru toti copiii bogat ilustrata color. Contine 12 poezii toate transformate in cantece ritmate antrenante de mare originalitate. Copiii pot asculta cantecele de pe CD pot dansa pe melodii sau le pot interpreta ei ... Detalii »
Editura: Coresi   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Aura Brais  
Mapa contine 26 de planse.  Poezii: - Gospodina (3 planse) - Gimnastica de inviorare (1 plansa) - Daca folosea batista (2 planse) - Doctorita (1 plansa) - Mustatile (1 plansa) - Rasfatatul (2 planse) - Tatei eu nu-i fac necazuri (1 plansa)... Detalii »
Categorie: Materiale Didactice Pentru Gradinita  
Literatura Romana. In asteptarea lui Mos Craciun. Poezii si colinde... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Aceasta carte minunat ilustrata de Walter Riess – unul dintre cei mai importanti ilustratori de carte din Romania — reuneste versuri, poezii si cantecele cunoscute de cei mai multi dintre noi, parinti...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Poezii deMihai Eminescu,George Toparceanu,Otilia Cazimir,Vasile Alecsandri.... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Ca urmare a succesului de care s-a bucurat volumulPrimele mele versuri, poezii si cantecele, editura Corint Junior a realizat o noua antologie ce contine texte intrate in folclorul copiilor, insotite...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Poezii & Teatru. O carte pentru copii scrisa din inima cu umor accente lirice si vioiciune in care un intreg univers prinde viata. O carte de citit si recitit menita sa amuze sa inspire si sa creeze care ne invita sa descoperim o minunata lume de poveste. C... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Vasile Groza  
Insotite de versurile Aurorei Georgescu,ilustratiile superbe ale lui Tony Wolfprezinta intamplari nostime cu animalute,care ii vor inveseli pe cei mici. O minunata introducerein lumea poeziilor pentru...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Poezii & Teatru. Eminescu este poate cel mai peren scriitor din literatura romana.Dragostea pentru poezia lui trebuie mereu reinnoita insa.O editie Eminescu integral ilustrata destinata celor mai mici cititori nu stim sa fi aparut vreodata. Aceasta este o p... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Mihai Eminescu  
Literatura Romana. Cele mai frumoase poezii pentru copii - Elena Farago... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Elena Farago  
Literatura Universala. Cele Mai Frumoase Poezii Pentru Copii... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Practic Pentru Copii. Pasari. Poezii si ghicitori - Carte de colorat... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Practic Pentru Copii. Animale salbatice. Poezii si ghicitori - Carte de colorat... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Eminescu este poate cel mai peren scriitor din literatura romana.Dragostea pentru poezia lui trebuie mereu reinnoita, insa.O editie Eminescu, integral ilustrata, destinata celor mai mici cititori, nu...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
  • Carti Online:
  • 53   1 - 20