Ghicitori pentru Copii

  • Carti Online:
  • 108   1 - 20
Mapa contine 27 de planse. Poezii: - Batista (1 plansa) - Harnicuta (2 planse) - Sfatul mamei este bun (2 planse) - Facem gimnastica (2 planse) - Stomatologul (2 planse) - Micii doctori (1 plansa) - Ce e bine si ce-i rau (2 planse) - Tanu (... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Gradinita  
Editura: Prestige   Categorie: Cultura Generala   Autor: Livia Olaru  
Mapa contine 26 de planse. ¬†Poezii: - Gospodina (3 planse) - Gimnastica de inviorare (1 plansa) - Daca folosea batista (2 planse) - Doctorita (1 plansa) - Mustatile (1 plansa) - Rasfatatul (2 planse) - Tatei eu nu-i fac necazuri (1 plansa)... Detalii »
Categorie: Materiale Didactice Pentru Gradinita  
Dictionare Romana 978-997-574-398-3... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Auxiliare scolare. Continand aproape 2300 de ghicitori din varii domenii grupate tematic dictionarul ofera o ampla panorama a acestei specii a literaturii populare romanesti pline de intelepciune si de haz fiind un instrument extrem de util pentru dezvoltarea... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare  
Grupe de varsta. Dupa numarul de piese si diversitatea tematica acest volum se prezinta drept una dintre cele mai ample si bogate culegeri de ghicitori editate vreodata la noi. Gruparea ghicitorilor pe compartimente s-a facut dupa principiul inrudirii temat... Detalii »
Editura: Arc   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Sergiu Moraru  
Grupe de varsta. Volumul de fata pune la ndemna cititorilor pagini alese din creatia lirica si satirica a poporului nostru.Pentru selectionarea materialului au fost cercetate numeroase colectii antologii si periodice de foclor.n organizarea lucrarii ne-am s... Detalii »
Editura: Andreas   Categorie: Carti Pentru Copii  
Poezii & Teatru. O carte pentru copii scrisa din inima cu umor accente lirice si vioiciune in care un intreg univers prinde viata. O carte de citit si recitit menita sa amuze sa inspire si sa creeze care ne invita sa descoperim o minunata lume de poveste. C... Detalii »
Editura: Rao   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Vasile Groza  
Iti oferim in aceasta carte, drag cititor, peste 350 de ghicitori, care sa te incante pe tine si pe ai tai, adica pe toti copiii, de la 3 la 103 ani... Detalii »
Editura: Gramar   Categorie: Literatura Pentru Adolescenti  
Enciclopedii - Atlase - Dictionare. Continand aproape 2300 de ghicitori din varii domenii grupate tematic, dictionarul ofera o ampla panorama a acestei specii a literaturii populare romanesti pline de intelepciune si de haz, fiind un instrument extrem de util pentru dezvoltar... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Copii  
Categorie: Carti Pentru Copii  
Construit cu umor pe o mica istorie a paradoxurilor, 5000 i. Hr. reprezinta un curs scurt de logica si filosofie care ii ofera cititorului posibilitatea de a se delecta cu cele mai frumoase probleme s...... Detalii »
Categorie: Stiinte Umaniste  
Continand aproape 2300 de ghicitori din varii domenii grupate tematic, dictionarul ofera o ampla panorama a acestei specii a literaturii populare romanesti pline de intelepciune si de haz, fiind un in...... Detalii »
Categorie: Dictionare Enciclopedii Si Cultura Generala  
Colectia include opere reprezentativeale scriitorilorromani, recomandatepentru lectura elevilor din clasele primaresi gimnaziale, conform programei scolare.... Detalii »
Categorie: Fictiune Literatura  
Pachetul contine 24 de carduri cu ghicitori despre animale, obiecte, legume, flori si fructe si 24 de carduri cu imagini-raspuns. Jocurile propuse au diferite grade de dificultate.... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Marea carte de jocuri logice' este o colectie unica de ghicitori, probleme si enigme care au surprins,amuzat si pus in dificultate de-a lungul mileniilor. Sunt enigme uimitoare din Egiptul antic si d...... Detalii »
Categorie: Hobby Si Carte Practica  
Cartea de fata contine 72 de ghicitori sub forma de catren, descriptive si ilustrate (72 de abtibilduri) al caror raspuns corespunde necesitatilor de cunoastere definite in programa scolara. Este un i...... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Victoria Furcoiu 978-606-94240-0-1... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Dan Dobos 978-973-116-470-0... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
2007 973-7927-43-9... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
  • Carti Online:
  • 108   1 - 20