Ghicitori pentru Copii

  • Carti Online:
  • 66   1 - 20
Mapa contine 27 de planse. Poezii: - Batista (1 plansa) - Harnicuta (2 planse) - Sfatul mamei este bun (2 planse) - Facem gimnastica (2 planse) - Stomatologul (2 planse) - Micii doctori (1 plansa) - Ce e bine si ce-i rau (2 planse) - Tanu (... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Gradinita  
Mapa contine 26 de planse.  Poezii: - Gospodina (3 planse) - Gimnastica de inviorare (1 plansa) - Daca folosea batista (2 planse) - Doctorita (1 plansa) - Mustatile (1 plansa) - Rasfatatul (2 planse) - Tatei eu nu-i fac necazuri (1 plansa)... Detalii »
Categorie: Materiale Didactice Pentru Gradinita  
Marea carte de jocuri logice' este o colectie unica de ghicitori, probleme si enigme care au surprins,amuzat si pus in dificultate de-a lungul mileniilor. Sunt enigme uimitoare din Egiptul antic si d...... Detalii »
Categorie: Hobby Si Carte Practica  
Gradinita. Mapa contine 27 de planse. Poezii: - Batista (1 plansa) - Harnicuta (2 planse) - Sfatul mamei este bun (2 planse) - Facem gimnastica (2 planse) - Stomatologul (2 planse) - Micii doctori (1 plansa) - Ce e bine si ce-i rau (2 planse) - Tanu (... Detalii »
Editura: Diana   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: [Fara autor]  
Dictionare Romana 978-997-574-398-3... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
2016 978-606-33-0718-8... Detalii »
Editura: Corsar   Categorie: Carti  
Cultura generala. 'Marea carte de jocuri logice' este o colectie unica de ghicitori, probleme si enigme care au surprins, amuzat si pus in dificultate de-a lungul mileniilor. Sunt enigme uimitoare din Egiptul antic si din China imperiala, jocuri din America ... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Colectii Adulti  
Enciclopedii - Atlase - Dictionare. Continand aproape 2300 de ghicitori din varii domenii grupate tematic, dictionarul ofera o ampla panorama a acestei specii a literaturii populare romanesti pline de intelepciune si de haz, fiind un instrument extrem de util pentru dezvoltar... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Copii  
Practic Pentru Copii. In lumea copilariei. Poezii, cantece, numaratori, jocuri si ghicitori din folclorul copiilor... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii  
Dictionare Romana. Dictionar De Ghicitori - Dictionarul Elevului Destept... Detalii »
Categorie: Manuale Carte Scolara   Autor: Tudor Colac  
Cultura Generala. Marea carte de jocuri logice - 197 de probleme, enigme si ghicitori... Detalii »
Categorie: Cultura Generala  
Literatura Romana. Proverbe, zicatori, ghicitori - Ilie Baranga, Lucian Pricop... Detalii »
Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Ilie Baranga, Lucian Pricop  
[Fara subcategorie]. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Blassco   Categorie: Cultura Generala   Autor: Autor colectiv  
Activitati pentru copii. Seria de carduri Invatam prin joc-Ghicitori despre animale de la Editura Aramis asigura materialele necesare desfasurarii primelor activitati de invatare adecvate varstei copiilor intr-un mod util si atractiv. Conceptia modulara garanteaza ... Detalii »
Editura: Aramis   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Celina Iordache  
Activitati pentru copii. Ghicitoarea este o creatie literara in special in versuri conceputa ca o enigma. Ea descrie in termeni metaforici o fiinta un obiect sau un fenomen ce urmeaza a fi identificate prin inductie si deductie. Copiii le prefera ca modalitati de c... Detalii »
Editura: Lizuka Educativ   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Tatiana Tapalaga  
Activitati pentru copii. Lumea contemporana si cu atat mai mult cea de maine se caracterizeaza prin complexitate globalizarea problemelor accelerarea si generalizarea schimbarilor astfel ca educatia are ca deziderat fundamental pregatirea copilului pentru viata pen... Detalii »
Editura: Lizuka Educativ   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Tatiana Tapalaga  
Activitati pentru copii. VASILE GROZA s-a nascut in 1937. A avut dintotdeauna pasiunea scrisului dar a debutat abia in 2005 cu o carte de literatura pentru copii si anume Lumea printesei BLU. De atunci a mai publicat patru volume de poezie primite bine atat de citi... Detalii »
Editura: Curtea Veche   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Vasile Groza  
Clasa pregatitoare. [Fara descriere]... Detalii »
Editura: Sport Turism   Categorie: Manuale Auxiliare Scolare   Autor: [Fara autor]  
Activitati pentru copii. Cartea de fata contine 72 de ghicitori sub forma de catren descriptive si ilustrate (72 de abtibilduri) al caror raspuns corespunde necesitatilor de cunoastere definite in programa scolara. Este un instrument util atat in unitatile de invat... Detalii »
Editura: Vasiliana 98   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: Dan Dobos  
Activitati pentru copii. Marea carte de jocuri logice este o colectie unica de ghicitori probleme si enigme care au surprins amuzat si pus in dificultate de-a lungul mileniilor. Sunt enigme uimitoare din Egiptul antic si din China imperiala jocuri din America si Ja... Detalii »
Editura: Litera   Categorie: Carti Pentru Copii   Autor: [Fara autor]  
  • Carti Online:
  • 66   1 - 20