Carti Horror

  • Carti Online:
  • 425   1 - 20
Inspirata din fapte reale filmul Ritualul are la baza cartea omonima scrisa de jurnalistul Matt Baglio. Fascinat de ritualurile de exorcizare tanarul Michael Kovak (Colin O Donoghue) se indreapta catre Vatican locul unde intrebarile sale ar... Detalii »
Editura: Pro Video   Categorie: Horror  
Un rechin in Venetia Intr-o poveste cu rapiri mafioti arme si comori filmul ne prezinta cum apele aparent linistite ale Venetiei incep sa fie bantuite de masinaria perfecta de ucis: rechinul.... Detalii »
Editura: Odeon Film   Categorie: Horror  
Acest film infricosator dar extrem de emotionant si romantic il aduce in prim plan pe Jeff Goldblum in rolul unui om de stiinta foarte ambitios care devine jumatate musca pe parcursul unui experiment ciudat de teleportare.O ziarista (Geena ... Detalii »
Editura: Pro Video   Categorie: Horror  
Horror si fantome. This collection of mystery and horror stories is regarded as Japan's answer to Edgar Allan Poe. Japanese Tales of Mystery & Imagination, the first volume of its kind translated into English, is written with the quick tempo of the West b... Detalii »
Categorie: Fictiune  
De la maestrul filmelor horror Wes Craven (Scream 1 2 si 3) vine acum o poveste terifianta fara varsta o realizare care a ridicat cu mult standardele genului seria Cosmarul de pe Elm Street. Nancy (Heather Langenkamp) este bantuita de cosma... Detalii »
Editura: Pro Video   Categorie: Horror  
Horror si fantome. Thirty years ago, Sam and Dean Winchester lost their mother to a demonic supernatural force. Following the tragedy, their father taught the boys everything about the paranormal evil that lives in the dark corners of America... and how to ki... Detalii »
Categorie: Fictiune  
Horror si fantome. When Lea Sutter visits the Caribbean island of Chat Noir and witnesses a devastating earthquake, she is moved to adopt two beautiful, blue-eyed orphan twins, Daniel and Samuel, and take them home to America. But Lea's own children sense som... Detalii »
Categorie: Fictiune  
Horror si fantome. Contains tales of the supernatural and the macabre written by the author who is known today for her pioneering social novels such as Mary Barton (1848). 'In the great mirror opposite I saw myself, and right behind, another wicked fearful se... Detalii »
Categorie: Fictiune  
Carti horror. Vampirii din Morganville 1: Casa de sticla Partea intai (Ed. de buzunar) - Rachel Caine... Detalii »
Categorie: Beletristica   Autor: Rachel Caine  
La cativa ani dupa ce Michael a ucis cu furie pe oricine i-a stat in cale in drumul sau spre sora lui Laurie Strode (Scout Taylor Compton) aceasta incearca sa se impace cu trecutul. Dar Michael are alte planuri. Isi doreste o reuniune de fa... Detalii »
Editura: Empire Film   Categorie: Horror  
Dupa ce tanarul Michael Myers o ucide pe sora lui mai mare intr-o noapte de Halloween acesta este inchis timp de 15 ani intr-un spital pentru bolnavi psihic. Dar curand reuseste sa scape si se intoarce in orasul natal Haddonfield pentru a o... Detalii »
Editura: Empire Film   Categorie: Horror  
Christine Brown un ofiter de credite din Los Angeles are o viata minunata alaturi de fermecatorul ei iubit profesorul Clay Dalton. Asta pana intr-o zi cand la banca vine dna. Ganush cerand o prelungire de credit pe care Christine decide sa ... Detalii »
Editura: Empire Film   Categorie: Horror  
Prinsi in apropierea unei benzinarii izolate de un parazit bizar care-si transforma victimele inca vii in gazde mortale un tanar cuplu si un condamnat evadat sunt nevoiti sa lupte impreuna pentru a scapa...... Detalii »
Editura: Empire Film   Categorie: Horror  
Dupa moartea agentului Stahm detectivul Hoffman e noul stapan al mostenirii lui Jigsaw. FBI-ul se apropie tot mai mult de el asa ca e fortat sa dea drumul unui nou joc sangeros (dar cu talc) la fel ca acelea care au consacrat seria Saw. In ... Detalii »
Editura: Empire Film   Categorie: Horror  
Filmul este o ecranizare moderna a romanului lui Oscar Wilde Portretul lui Dorian Gray . In timp ce lucra intr-un studio fotografic alaturi de faimoasa Bae (Jennifer Nitsch) chipesul dar saracul ucenic Louis (Ethan Erickson) il cunoaste pe ... Detalii »
Editura: Empire Film   Categorie: Horror  
Dupa povestea de la Lacul Victoria bancul de piranha se indreapta in amonte in Big Wet un parc acvatic local. Desi au venit sa scalde si sa se distreze personalul si turistii primesc mai mult decat se asteptau cand trebuie sa infrunte cei m... Detalii »
Editura: Pro Video   Categorie: Horror  
Intr-o zi aparent obisnuita intr-o cladire de birouri cu multe etaje un grup de cinci persoane care s-au intalnit absolut intamplator si care nu se cunosc intre ele raman blocate intr-un ascensor al groazei. Doua femei si trei barbati sunt ... Detalii »
Editura: Odeon Film   Categorie: Horror  
Strigoii Jennifer vine in Romania impreuna cu tatal ei si cu mama vitrega pentru a lua parte la inmormantarea bunicii ei pe care nu a cunoscut - o niciodata. tatal ei Stefan este de origine roman insa este plecat de foarte multi ani in Amer... Detalii »
Editura: Odeon Film   Categorie: Horror  
Ziua mortilor Day of the Dead este alta parte din seria filmelor cu zombi care acum loveste un mic orasel American din Colorado. Intreg orasul este in zona de carantina dupa ce a fost infectat cu acest virus mortal. Chiar daca virusul nu ia... Detalii »
Editura: Odeon Film   Categorie: Horror  
Atacul rechinilor 2 Rechinii care au facut parte din experimentul doctorului Craven se intorc de data asta alegand Cape Town Africa de Sud ca loc de vanatoare. Doua surori Amy si Samantha sunt atacate de un rechin si doar Samantha supraviet... Detalii »
Editura: Odeon Film   Categorie: Horror  
  • Carti Online:
  • 425   1 - 20