eBooks

  • Carti Online:
  • 2916   1 - 20
A collection of the most important drawings of the Florentine artist, Filippino Lippi (1457-1504). T... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Education  
In sase luni, cinci femei sunt ucise pe strazile din Montmartre. Toate cele cinci crime sunt comise la caderea intunericului, dupa acelasi tipar. Convins ca are de-a face cu un criminal in serie, Maigret crede ca i-a inteles mecanismul ment... Detalii »
Categorie: Literatura  
'Temele sint un gen aparte, relaxat si cu o componenta subiectiva predominanta. Caci lecturile sint, pentru criticul numarul unu al literaturii noastre contemporane, si un prilej de a regasi clipele de intensa traire din copilarie si adoles... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Autor al unor erudite studii de istorie si filozofie a istoriei aparute in Franta, premiat de Academia Franceza, profesorul Neagu Djuvara lasa la o parte de data aceasta tonul academic, pentru a povesti tinerilor – si celor mai putin tine... Detalii »
Categorie: Ebooks  
How does gubernatorial and legislative influence over state spending vary across the American sta... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Education  
Pornind cu precadere de la documentele de arhiva emise de autori­ta­tile ideologice care au supervizat institutiile culturale si de arta si unitatile de invatamant, autorul surprinde dinamica vietii intelectuale si artistice in primul... Detalii »
Categorie: Istorie  
In 2014, Kilian Jornet a fost desemnat Adventurer of the Year de cititorii revistei National Geographic Dupa succesul international al volumului sau Sa alergi sau sa mori, Kilian Jornet revine cu o noua carte, insufletitoare, profunda, sinc... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Publicata in peste zece tiraje, aflata inca de la aparitie in topurile de vanzari, bucurandu-se de traduceri in mai multe limbi, Lev Tolstoi. Fuga din rai a fost desemnata Cartea anului 2010 in Rusia si a fost recompensata cu premiul Bolsai... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Credinta in existenta sufletului si a entitatilor invizibile care nu parasesc spatiul terestru dupa desprinderea spiritului de trup apare in traditii si texte din cele mai vechi timpuri. Ca obiect de cercetare, ea tine de un domeniu care cu... Detalii »
Categorie: Diverse  
In Reconstituirea, jurnalistul, psihologul si scriitorul Andrew Solomon merge inapoi pe firul uneia dintre cele mai cutremuratoare si mai sangeroase povesti din istoria recenta a Statelor Unite: in decembrie 2012, tanarul Adam Lanza (20 de... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Suntem in Bucurestii fericitei belle epoque, un oras prins in vartejul modernizarii, care-l indeparteaza treptat de Orient si-l intoarce spre Apusul altor miraje. Maude Rea Parkinson, o tanara profesoara educata la Magdeburg, amatoare de c... Detalii »
Categorie: Memorii Jurnale  
'Controlul cartii' a fost o sectie a Directiei Literatura in cadrul institutiei cenzurii (Directia Generala a Presei si Tipariturilor). Volumul incearca sa recupereze fondul inca necunoscut al institutiei cenzurii sisa prezinte fenomenul ce... Detalii »
Categorie: Istorie  
Exotismul oriental ori febra pasiunii din Istoria romantata a unui safari sau din Demonii vantului lasa acum loc luciditatii amare fata de lumea controversata si uluitoare a Iranului contemporan. Omar cel orb este o carte palpitanta despre ... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Delia si Gaetano erau candva un cuplu. Acum trebuie sa invete sa-si uite, fiecare, perechea si deprinderile. Stau amandoi intr-un restaurant, la putin timp dupa ce au distrus ceea ce fusese o familie. Ar vrea sa se impace, insa problemele d... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Namaste.Un roman de aventuri spirituale in Nepal continua povestea calatoriei lui Sega inceputa in Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India. Dupa cele trei luni petrecute in ashramul lui Osho din Pune, Sega isi ia zborul spre Himal... Detalii »
Categorie: Recomandarile Librarului  
In prima parte a cartii, Mircea Mihaies analizeaza citeva dintre operele esentiale ale faimosului istoric care a fost Tony Judt, evocind, in acelasi timp, cumplita sa boala si agonia de dinaintea mortii. Amintirile despre Tony Judt, omul, s... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Autobiografia unuia dintre cei mai indragiti si nonconformisti regizori contemporani Publicat prima oara la Belgrad, in octombrie 2010, sub titlul Moartea e un zvon neverificat, volumul Unde sint eu in toata povestea asta? reprezinta debutu... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Elementul comun al studiilor ce compun volumul – aparute in diverse publicatii intre anii 1975 si 1980 – este fenomenologia cu multiple fatete a gnozei. Desi intre Grecia antica si epoca lui Mihail Bulgakov s-a scurs mult timp, desi spe... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Anthony Quinn este protagonistul filmului ''Zorba Grecul'', dupa celebrul roman ''Viata si peripetiile lui Alexis Zorbas'' al lui Nikos Kazantzakis. Realizat in 1964 de regizorul Mihalis Kakoyannis, filmul a fost incununat cu 3 premii Oscar... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Octogenar sprinten si entuziast ca un adolescent, Neagu Djuvara este azi una dintre cele mai fascinante figuri ale vietii intelectuale din Romania. Iar cartea sa de memorii – o bijuterie a genului... Detalii »
Categorie: Recomandarile Librarului  
  • Carti Online:
  • 2916   1 - 20