eBooks

  • Carti Online:
  • 2916   1 - 20
Volumul prezinta schimbarile care au inceput in Polonia, Ungaria, RDG, Cehoslovacia, Romania si Bulgaria in a doua jumatate a anilor ‘80 si au culminat cu prabusirea sistemului comunist in 1989, accentul fiind pus nu atat pe evenimentele ... Detalii »
Categorie: Ebooks  
In 2014, Kilian Jornet a fost desemnat Adventurer of the Year de cititorii revistei National Geographic Dupa succesul international al volumului sau Sa alergi sau sa mori, Kilian Jornet revine cu o noua carte, insufletitoare, profunda, sinc... Detalii »
Categorie: Ebooks  
In Reconstituirea, jurnalistul, psihologul si scriitorul Andrew Solomon merge inapoi pe firul uneia dintre cele mai cutremuratoare si mai sangeroase povesti din istoria recenta a Statelor Unite: in decembrie 2012, tanarul Adam Lanza (20 de... Detalii »
Categorie: Ebooks  
'Controlul cartii' a fost o sectie a Directiei Literatura in cadrul institutiei cenzurii (Directia Generala a Presei si Tipariturilor). Volumul incearca sa recupereze fondul inca necunoscut al institutiei cenzurii sisa prezinte fenomenul ce... Detalii »
Categorie: Istorie  
In sase luni, cinci femei sunt ucise pe strazile din Montmartre. Toate cele cinci crime sunt comise la caderea intunericului, dupa acelasi tipar. Convins ca are de-a face cu un criminal in serie, Maigret crede ca i-a inteles mecanismul ment... Detalii »
Categorie: Literatura  
'Temele sint un gen aparte, relaxat si cu o componenta subiectiva predominanta. Caci lecturile sint, pentru criticul numarul unu al literaturii noastre contemporane, si un prilej de a regasi clipele de intensa traire din copilarie si adoles... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Autobiografia unuia dintre cei mai indragiti si nonconformisti regizori contemporani Publicat prima oara la Belgrad, in octombrie 2010, sub titlul Moartea e un zvon neverificat, volumul Unde sint eu in toata povestea asta? reprezinta debutu... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Anthony Quinn este protagonistul filmului ''Zorba Grecul'', dupa celebrul roman ''Viata si peripetiile lui Alexis Zorbas'' al lui Nikos Kazantzakis. Realizat in 1964 de regizorul Mihalis Kakoyannis, filmul a fost incununat cu 3 premii Oscar... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Autor al unor erudite studii de istorie si filozofie a istoriei aparute in Franta, premiat de Academia Franceza, profesorul Neagu Djuvara lasa la o parte de data aceasta tonul academic, pentru a povesti tinerilor – si celor mai putin tine... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Excerpt from The Public Statutes Relating to the Presbyterian Church in Canada: With Acts and Resolu... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Animals  
A collection of the most important drawings of the Florentine artist, Filippino Lippi (1457-1504). T... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Education  
How does gubernatorial and legislative influence over state spending vary across the American sta... Detalii »
Categorie: Carti In Limba Engleza Education  
Viata de zi cu zi din comunism, reconstituita de 95 de autori: scriitori, medici, actori, profesori, ingineri, muncitori etc. Peste 360 de mici povestiri al caror fir rosu e absurdul, iar aici culoarea firului e chiar justificata. Fapte div... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Totul a inceput, pe vremea babilonienilor, cu o problema care azi pare banala pentru orice elev de scoala: rezolvarea ecuatiei de gradul doi. Cum insa dezvoltarea matematicii urmeaza cai nebanuite, incercarea de a rezolva prin radicali ecua... Detalii »
Categorie: Ştiinta  
Pornind cu precadere de la documentele de arhiva emise de autori­ta­tile ideologice care au supervizat institutiile culturale si de arta si unitatile de invatamant, autorul surprinde dinamica vietii intelectuale si artistice in primul... Detalii »
Categorie: Istorie  
O aventura din alte lumi, insotita de o multime de informatii stiintifice fascinante si de 32 de pagini cu imagini color din spatiul extraterestru Va putea oare George sa descifreze misterioasele indicii care l-au atras in cosmos, antrenand... Detalii »
Categorie: Ştiinta  
Publicata in peste zece tiraje, aflata inca de la aparitie in topurile de vanzari, bucurandu-se de traduceri in mai multe limbi, Lev Tolstoi. Fuga din rai a fost desemnata Cartea anului 2010 in Rusia si a fost recompensata cu premiul Bolsai... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Teodor Moldovan a fugit din tara in adolescenta, lasand-o in urma pe Valeria, marea lui iubire. A ajuns impreuna cu parintii in Vest, unde sperau cu totii sa duca o viata mai demna, si a devenit un manager de succes. Dupa ani, Teodor se hot... Detalii »
Categorie: Ebooks  
Credinta in existenta sufletului si a entitatilor invizibile care nu parasesc spatiul terestru dupa desprinderea spiritului de trup apare in traditii si texte din cele mai vechi timpuri. Ca obiect de cercetare, ea tine de un domeniu care cu... Detalii »
Categorie: Diverse  
Teorema vie este o carte inclasabila, dupa cum si autorul ei, Cedric Villani, e un personaj inclasabil – matematician cu intuitii geniale, intempestiv in porniri, excentric in gusturi, pasional, nonconformist si induiosator de cald. Deve... Detalii »
Categorie: Ştiinta  
  • Carti Online:
  • 2916   1 - 20