Magazin Deschis

  • Carti Online:
  • 261   1 - 20
Mina de cașcaval - William Cottringer Ce trebuie sa facem pentru a obtine succesul? La ce trebuie sa renuntam? Cum ne imaginam succesul? Ce trebuie sa facem pentru a-l pastra? William Cottringer ofera raspunsuri la aceste intrebari si dem... Detalii »
Categorie: Dezvoltare Personală  
Revoluția comerțului electronic - Coy Barefoot Pentru tot mai multi oameni, Internetul a devenit indispensabil. La inceput, vestile despre existenta unei noi tehnologii erau ingrijoratoare si pline de confuzie. Pentru unii, ocupati sau p... Detalii »
Categorie: Online Vânzări  
Managementul tranziţiei - William Bridges Zilnic, ziarele anunţă restructurări ale unor companii. Zilnic, mii de vieţi sînt afectate de aceste schimbări. Însă cei mai mulţi manageri şi angajaţi nu dispun de experienţa necesar... Detalii »
Categorie: Carieră Leadership  
Învaţă din trecut, gîndeşte în viitor - Dan Sullivan, Catherine Nomura Procedează întotdeauna în aşa fel, încât viitorul tău să fie mai mare decât trecutul! Învaţă din trecut, gândeşte în viitor oferă zece legi simple... Detalii »
Categorie: Carieră Dezvoltare Personală  
Mentorul de milioane - Greg S. Reid Un mod simplu de a avea succes în muncă şi în viaţă Cartea Mentorul de milioane este purtătoarea unui mesaj important, oferind sfaturi înţelepte pentru a putea progresa în carieră şi în via... Detalii »
Categorie: Viață Dezvoltare Personală  
Eu ţi-am luat caşcavalul! Nu fi şoarece în labirintul altuia! - Deepak Malhotra O poveste care te pune serios pe gânduri, făcându-te să priveşti dincolo de „labirintul“ în care nu e deloc exclus să trăieşti. O carte despre... Detalii »
Categorie: Leadership Motivațional Dezvoltare Personală  
Networking de la A la Z - Thom Singer Construirea unei reţele de contacte de afaceri poate fi la fel de simplă ca învăţarea alfabetului. Lucrurile mici pe care le faci contează foarte mult atunci când vine vorba de networking. Atitu... Detalii »
Categorie: Network Marketing Vânzări  
Da sau nu. Ghidul deciziilor eficiente - Dr. Spencer Johnson Da sau nu prezintă un sistem practic sclipitor pe care oricine îl poate folosi pentru a lua decizii mai bune, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Milio... Detalii »
Categorie: Dezvoltare Personală  
Dezvoltă-ţi abilităţile de comunicare - Roz Townsend Idei simple pentru prezentări de succes Roz Townsend    Jill Sweetman... Detalii »
Categorie: Comunicare Dezvoltare Personală  
Cine mi-a luat caşcavalul? Ediţia a IV-a, revizuită - Spencer Johnson O cale surprinzătoare de a face faţă schimbărilor din viaţa personală şi profesională   BESTSELLER INTERNAŢIONAL – PESTE 28 DE MILIOANE DE EXEMPLARE VÂND... Detalii »
Categorie: Carieră Dezvoltare Personală  
Parteneriatul în afaceri - Stephen M. Dent Cu toţii am fost implicaţi de-a lungul timpului în diverse parteneriate. Multe dintre ele ne-au lăsat un gust amar şi senzaţia că, deşi e greu, e mai bine să acţionezi de unul singur.Din... Detalii »
Categorie: Business Management  
Categorie: Marketing  
Nu-ți pierde mințile când VREI să te lași de FUMAT - Pam Brodowsky, Evelyn Fazio Plasturele de nicotina nu mai pacaleste pe nimeni si deja ai mestecat destula guma sau poate mai multe unghii decat poti numara. Zona speciala pentru fu... Detalii »
Categorie: Sănătate  
Nu-ți pierde mințile când vrei să SLĂBEȘTI - Pam Brodowsky, Evelyn Fazio Te consolezi ca a rontai dupa zece seara nu conteaza cu adevarat? Te convingi ca atata timp cat savurezi o singura felie, doar o bucata din prajitura cu spuma ... Detalii »
Categorie: Alimentație Sănătate  
Dezvoltă liderii din jurul tău - John Maxwell Dezvoltarea calitatilor de lider la cei din jurul tau este calea spre succes in lumea competitiva de azi, pentru ca singurul bun de valoare in oricare organizatie sunt oamenii care o compun. ... Detalii »
Categorie: Leadership  
Fă-ți o firmă, vinde-o și îmbogățește-te ! - Joe John Duran Independenta totala, controlul asupra viitorului si dezvoltarea unei afaceri profitabile reprezinta niste obiective foarte atractive pentru multi dintre noi, care au ales ... Detalii »
Categorie: Business Vânzări  
Speranța nu e o strategie. Cele șase chei pentru finalizarea unei vânzări - Rick Page Rick Page, fondatorul companiei The Complex Sale, cea care furnizeaza servicii de consultanta si instruire in domeniul vanzarilor in intreaga lume, a... Detalii »
Categorie: Vânzări  
Cele 21 de legi supreme ale liderului - John Maxwell Ce se intampla daca un expert de varf cu mai mult de 30 de ani de experienta in conducerea altora este dispus sa rafineze tot ceea ce a invatat despre stiinta conducerii intr-un set de p... Detalii »
Categorie: Leadership Dezvoltare Personală  
Lucruri mărunte, rezultate mărețe. Semnificația evenimentelor minore - Roger Fritz Viata nu este o serie de reactii entuziaste la evenimente majore sau circumstante traumatizante. Este o serie nesfarsita de lucruri minore care determin... Detalii »
Categorie: Dezvoltare Personală  
Marele TU! Descoperiți comorile dinlăuntrul vostru - Rene de Lassus „Si cate nu am facut pentru ca totul sa mearga bine!” De cate ori n-ati auzit aceasta concluzie trista? De cate ori nu ati pronuntat-o voi insiva? Cate relatii, inta... Detalii »
Categorie: Motivațional Dezvoltare Personală  
  • Carti Online:
  • 261   1 - 20